Advokat:“Evidentna provokacija“

Izvor: FudbalSrbija.net, 17.Okt.2014, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat:“Evidentna provokacija“

Povodom nemilih događaja na utakmici Srbija-Albanija,svoju izjavu za sajt FSS je dao i selektor naše reprezentacije Dik Advokat:

Reč je o evidentnoj provokaciji, koja svojim negativnim efektima zadire u osećanja srpskog naroda. Nadležni organi UEFA moraće da se ozbiljno pozabave ovim problemom, jer bi eventualno ponavljanje izazvalo brojne tenzije svuda na svetu i štetno uticalo na fudbalsku igru. Zadovoljan sam ponašanjem mojih igrača, koji su pokazali visok nivo >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << profesionalizma i ljudske i sportske kulture. Ostaje žal što u lepom ambijentu pred našim navijačima nismo dobili šansu da do kraja utakmice ostvarimo izuzetno značajnu pobedu. Uprkos svemu, verujem da ćemo nastaviti sa dobrim radom, kvalitetnim igrama i postići rezultate koji će nam omogućiti ispunjenje zajedničkog cilja, a to je plasman na Prvenstvo Evrope 2016. godine u Francuskoj.“-izjavio je Advokat a prenosi fudbalsrbija.net.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.