Aduric ispisao istoriju reprezentacije Španije

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aduric ispisao istoriju reprezentacije Španije

Španski napadač Aric Aduric na pragu 36 godine igra najbolji fudbal u karijeri.

Aduric koji igra za Athletik Bilbao u subotu je postao rekorder španske reprezentacije. On je na utakmici protiv Makedonije (4:0) postigao poslednji gol, a to ga je učinilo najstarijim igračem koji je ikad pogodio u dresu Španije.

"Ponosan sam što sam u ovim godinama u reprezentaciji Španije. Uživam i zadovoljan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako se stvari odvijaju. Uvek ću dati sve od sebe za ekipu. Teško je bilo Makedoniji dati prvi gol jer su se dobro branili, ali zadovoljni smo jer su nam tri boda bila neophodna. Nedostaju nam neki igrači, ipak ovi koji su tu igraju na visokom nivou", kazao je Aduriz.

Ovih dana Aduric proživljava najepe trenutke u životu. Osim što je postao rekorder Španije, u razmaku od samo 24 sata dao je pet golova u Ligi Evrope protiv Genka, a dobio je i ćerku!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.