Adem Ljajić ide u Atletiko?

Izvor: B92, 15.Avg.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adem Ljajić ide u Atletiko?

Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić mogao bi da napusti Romu i pređe u madridski Atletiko, prenosi Korijere delo Sport.

Trener "jorgandžija" Dijego Simeone već godinu dana prati Ljajića i uključio se u trku, pošto su interesovanje već pokazali Borusija iz Dortmunda i Šalke.

Ljajić je prošle sezone bio nezadovoljan minutažom, ali je nedavno izjavio da bi voleo da se dokaže u italijanskom timu.

On je prošle sezone odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i postigao šest golova.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je osam puta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijanski mediji: Ljajić prelazi u Atletiko

Izvor: Blic, 15.Avg.2014

Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić mogao bi da napusti Romu i pređe u madridski Atletiko, prenosi Korijere delo Sport...Trener "jorgandžija" Dijego Simeone već godinu dana prati Ljajića i uključio se u trku, pošto su interesovanje već pokazali Borusija iz Dortmunda i Šalke...Ljajić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.