Adem Ljajić blizu prelaska u Torino

Izvor: RTS, 22.Jun.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adem Ljajić blizu prelaska u Torino

Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić trebalo bi da bude novi igrač Torina, preneli su italijanski mediji.

Kako se navodi, Torino je dogovorio sa Romom transfer i ostalo je još da Ljajić pristane na uslove kluba koji je nedavno preuzeo Siniša Mihajlović. Ako se realizuje transfer, Ljajić i Mihajlović će ponovo raditi zajedno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Mihajlović je trenirao Ljajića u Fiorentini, ali je njihov odnos obeležio boravak u reprezentaciji Srbije, kada ga je selektor tada izbacio iz nacionalnog tima jer fudbaler rodom iz Novog Pazara nije želeo da peva himnu.
Takođe, iz Rome bi u Torino trebalo da pređe i Jago Falke, koji bi igrao na pozajmici.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Roma i Torino se dogovorili, Ljajić stiže kod Mihe

Izvor: B92, 22.Jun.2016

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić trebalo bi uskoro da postane novi igrač Torina, preneli su italijanski mediji...Kako se navodi, Torino je dogovorio sa Romom transfer i ostalo je još da Ljajić pristane na uslove kluba koji je nedavno preuzeo Siniša Mihajlović...Ako se realizuje transfer, Ljajić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.