Abiola Dauda: Zvezda će biti šampion Srbije

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abiola Dauda: Zvezda će biti šampion Srbije

Od očaja do sjaja. I to samo za tri dana. Njegov kvalitet i fudbalsko znanje nisu sporni, ali…
Protiv Voždovca pošteno je iznervirao sve one kojima je crveno–bela boja na srcu. U Novom Sadu je, ipak, zablistao i postigao dva efektna pogotka protiv Proletera.
Abiola Dauda. Nigerijski napadač nikako ne uspeva da u kontinuitetu odigra dobro. I njemu, kao i ostatku tima nedostaje samopouzdanje. A, ono se stiče samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pobedama.
Konačno trijumf, dve utakmice u prvenstvu smo odigrali loše, pa bez obzira što je reč o drugoligašu i utakmicu u kupu, mnogo nam znači pobeda – počeo je priču Dauda.
Partizan ima već šest bodova prednosti. Ko će da bude šampion Srbije?
– Crvena zvezda, naravno.
Da li gledate utakmice najvećeg rivala?
Ne. Ne razmišljam o njima.
Trener Slaviša Stojanović ima maksimalno poverenje u vas. Igrate na svakom meču?
Znači mi što trener veruje u mene. Očekujem da u nastavku sezone prikažem više i postignem još dosta golova. Ono u Novom Sadu je tek početak – zaključio je Abiola Dauda, napadač crveno–belih.
NISAM RAZUMEO NAVIJAČE
Posle utakmice protiv Voždovca, navijači su zahtevali da skinete dresove. Kako ste se tada osećali?
Odigrali smo loše utakmicu, navijači su bili razočarani. U početku nisam razumeo, posle sam video da im saigrači daju dresove. Moramo da igramo bolje, to publika očekuje od nas. Razumem ih, jer kada nam daju fantastičnu podršku, očekuju da im uzvratimo pobedom – odgovorio je napadač Crvene zvezde.
ĆEVAPI NA TRPEZI
Šta najviše volite da jedete od srpske hrane?
Ćevapi – na srpskom će, uz osmeh, Dauda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.