Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021, 07:59

AZIJA: Rišairo Živković ruši Šangaj, sudar davljenika u Kini i AFC kup

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinetnu...

TJENĐIN - VUHAN, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Drže dva poslednja mesta u grupi B ekipe Tjenđina i Vuhana. Nešto bolje stoji Vuhan, koji je dva puta remizirao, dok Tjenđin ima samo jedna osvojen bod. I dalje se čeka prvi nastup Lea Baptistaa za Vuhan. Brazilcu će ovo biti treća godina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Kini, a sredinu nije menja. Za Vuhan nastupaju i Stefan Mbija, koji je branio boje Marselja i Rena, kao i Žan Kuasi, koji je nastupao za Hajduk iz Splita u Evropi. Poslednji međusobni susret nije iznedrio pobednika, a pre toga su po pobedu odneli i Vuhan i Tjenđin.

ČANGČUNG - ŠANGAJ ŠENHUA, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Odlično su započeli novu sezonu Čangčung i Šangaj Šenhua. Oba tima su bez poraza s tim da je Šangaj ostvario po dve pobede i remija, a Čangčung Rišaira Živkovića je tri puta odigrao nerešeno i jedanput pokupio ceo plen. Bilo je to na startu šampionata Kine. Po odbranu Šangaja će uz Rišaira Živkovića najveća pretnja biti brazilci Erik i Seržinjo, a sa druge strane se na početku prvenstva istakao kamerunac Kristijan Basong, koji je postigao dva gola.

ALAJ - ALTIN SIR, 14.00

(Fudbal, AFC kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U poteri su kirgistanski i turkmenistanski predstavnik za prvom pobedom u AFC kupu. Alaj je na otvaranju pretrpeo poraz od Nasafa, dok je Altin odigrao nerešeno sa Kužandom. U dobroj je formi Altin, poraz nije iskusio više od godinu dana, ali nije u tom periodu ni nastupao na međunarodnoj sceni. Sa druge strane, Alaj je vezao dva poraza i želi da izađe iz krize.

DORDOJ - AHAL, 16.00

(Fudbal, AFC kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bio je Dardoj slobodan u prvom kolu pošto je smešten u grupu sa smao tri tima. Ahal je na premijeri u AFC kupu bio uspešan. Uzeo je meru Ravšanu (3:1), a Tagajev se nametnuo kao čovek od koga navijači mogu dosta očekivati. Postigao je dva gola u prvom poluvremenu i u dobroj meri je zaslužan za start kakav su hteli da imaju u Ahalu. Vezao je Dardoj dve pobede posle tri remija u prvenstvu Kirgistana i u dobrom raspoloženju iščeluje prvi meč u grupnoj fazi.

KUŽAND - NASAF, 18.05

(Fudbal, AFC kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uzbekistanski Nasaf je prvi kandidat i veliki favorit da osvoji prvo mesto, izađe iz grupe i nastavi da korača ka trofeju. Silan je bio Nasaf na otvaranju. Slavio je sa 4:0 protiv Alaj Oša i nagovestio rivalima šta ih čeka. Kužand je podelio plen sa Altinom i želi da ispravi stvari. Obe ekipe igraju promenljivo, a ono što ih karakteriše jeste otvorena igra uz dosta golova.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.