Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 17:56

AZIJA: Rendžeri iz Hong Konga odoleli redovnom mučitelju, Sepahan razočarao remijem bez golova

Evo kako su se završili neki današnji mečevi sa azijskog kontinenta

GIA LAJ HOANG AN – NAM DINH 4:3

(Fudbal, Vijetnam 1)

Koliko ozbiljno je Nam Dinh namučio domaćina gomori detalj da mu je spakovao tri lopte u mrežu. Poređenja radi, odbrana Gia Laja dozbolila je protivnicima isto toliko pogodaka u prvih osam utakmica vijetnamske elite. Međutim, ne može se reći da goleada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Pleikuu nije prijala timu iz planinskog grada. Pobednička serija je produžena i sada iznosi pet mečeva, a zanimljivo, Nam Dinhu je ovo bio drugi vezani neuspeh rezultatom 4:3. Kec sa kvotom 1,38 se provukao kroz iglene uši budući da je domaćin pogodio u šestom minutu nadoknade sa bele tačke.

SONG LAM - BIN DUONG 2:0

(Fudbal, Vijetnam 1)

Posle tri vezana poraza konačno malo svetla za Song Lam koji je avanzovao za tri pozicije i dobio ozbiljnu dozu samopouzdanja koje će mu značiti u borbi za plej-of. Bio je ovo peti izastopni trijumf Zlatnog lotusa u međusobnim duelima, pa Bin Doung protiv rivala iz Vina poklako dobija epitet redovne mušterije. Pan je načeo goste u 34. minutu, a zapečatio im sudblinu u 80.

HAI PONG – DA NANG 0:0

(Fudbal, Vijetnam 1)

Remi mirnih mreža apsolutno po meri domaćeg sastava. Posle četiri vezana poraza i trećina plena povratila je delimičan osmeh na lice fudbalerima Hai Ponga koji su se pomerili sa mrtve tačke. U duelima ova dva rivala nastavljena je praksa malog broja pogodaka – na poslednjih pet utakmica zajedničkim snagama tresli su mreže svega šest puta, a ni nerešen ishod nije ni najmanje začuđujući. Ovo im je bio treći remi u minulih pet sučeljavanja.

ISTERN AA – HONG KONG RENDŽERS 2:2

(Fudbal, Premijer liga Hongkonga)

Ister je ozbiljno ponižavao Rendžerse poslednjih par godina. Pamte fudbaleri Hong Konga poraze 5:0, 8:2, 3:1 u poslednja tri međusobna okršaja, ali večeras su stali na put učestlom teroru. Rekli su ne lokalnom školskom siledžiji. Sva četiri pogotka, po dv ana obe sterane viđena su drugom poluvremenu, a Rendžersi su imali strašnu priliku da konačno savladaju Istern i prekinu post od četiri prvenstvena mea bez pobede. Međutim, u četvrtom minutu sudijske nadoknade Afonso je pogodio za bod domaćina.

JABAL AL MOKABER – ALBIRAH 0:3

(Fudbal, Palestina 1)

Gostujući tim je ozbiljno podigao formu i ne prestaje da rešeta poslednjih nedelja. Na minula tri meča zaključno sa današnjom pobedom postigao je ukupno 15 pogodaka. Jabal je na sreću video samo tri lopte u svojoj mreži za razliku od recimo Vadija i Šababa koji su primali po šest. Četvrti put u poslednjih šest duela Albirah je bio bolji od Jabala (dva remija), ali put od sredine tabele do visokih pozicija biće dug i mukotrpan.

PAJKAN – GOL GOHAR 0:2

(Fudbal, Iran 1)

Realan cilj Gol Gohara ove sezone je borba za kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona, a posle pobede nad Pajkanom uspeo je da priđe željenom trećem mestu na pet bodova. Rutinska pobeda gostujućeg tima koji je rivala otvorio sredinom prvog dela preko Tabrizija, a konačni udarac mu zadao dvadesetak minuta pre kraja. Strelac je bio Sadegi. Danas su Pajkan i Gol Gohar samo potvrdili nepisano pravilo da njihovi dueli ne obiluju golovima.

SEPAHAN – NAFT MASJED 0:0

(Fudbal, Iran 1)

Remijem mirnih mreža domaćin je prekinuo seriju pobeda od šest utakmica i umesto da ponovo preuzme lidersku poziciju, ipak je ostao iza Perepolisa sa istim brojem bodova. Naft je zategao odbranu dovoljno dobro da potpuno neutralize najubojitiji napad iranske elite. Podela bodova bez pogaka nikoga nije začudila budući da se ovo dešava već treći put u poslednja četiri međusobna duela ovih timova.

ĐЕNGSU DRAGONS – ĐILIN 94:111

(Košarka, Kina 1)

Nema slabijeg tima u kineskom prvenstvu od Đengsua koji je posle duela sa Đilinom ostao na svega osam pobeda, a piše mu se poraz pod rednim brojem 46. Ni Đilin nije bio u sjajnom momentu, u meč je ušao posle tri uzastopna neuspeha, ali je iskoristio činjenicu da preko puta ima znatno inferiornijeg rivala. Gosti su bili ubedljivi u prve tri deonice koje su dobijali sa u proseku tridesetak postignutih poena. Poslednja je pripala domaćinu, ali je pobednik već bio odlučen.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.