Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 08:55

AZIJA: Kineska elita u epicentru, Gamba traži izlazak iz krize, igra se i u Maleziji

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

GAMBA OSAKA - OITA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gamba Osaka igra Ligu šampiona Azije, ali ove sezone je očajna u Džej ligi. Oita je na pretposlednjem mestu, ima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo boda manje od domaćina. Gamba je u seriji od dva poraza i pobeda je imperativ. Tim iz Osake je jedan od najslabijih domaćina u šampionatu Japana, ima samo dve pobede. U prvom delu sezone Osaka je dobila Oitu u gostima sa 1:0.

KINGDAO - ŠENDŽEN, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šendžen je ove sezone kanidat za najviši plasman u prvenstvu Kine. Ovaj tim je najviše uložio ove godine u pojačanja, a ističe se Kolumbijac Huan Kintero, novajlija iz slavnog River Plejta. Samo je Šandung sakupio više bodova posle osam kola u prvenstvu Kine. Šendžen nema poraz već pet kola. Kingdao je u očajnoj formi, ima tri vezana poraza.

MEIDŽOU HAKA - NANTONG, 13.35

(Fudbal, Kina 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Meiddžou Haka je u vrhu šampionata druge lige Kine. Na kormilu ovog tima sedi mladi srpski stručnjak Milan Ristić, nekadašnji trener Teleoptika i Zemuna. Haka ima samo dva boda manje od Čengdua i Žeiđanga. Nantong je takođe kandidat za ulazak u viši rang, ima samo dva boda manje od današnjeg rivala. Pre dve godine u duelu ovih ekipa obe utakmice su završene tipom 0-2.

GUANGDŽOU FC - ŠANDUNG, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi šampionata Kine. Šandung je lider sa 18 bodovoa, ima tri manje od vicešampiona Guangdžoua. Tim Fabija Kanavara je u naletu, ima samo jedan poraz u osam kola, bez poraza je šest kola, dok je Šandung, uz Šangaj Port, jedini tim koji nije izgubio u dosadašnjem delu prvenstva u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Prva zvezda Šandunga je Maruan Felaini, nekadašnji fudbalaer Evertona i Mančester junajteda. Brazilac sa kineksim pasošem Elkeson je prošle nedelje postigao tri gola u gradskom derbiju.

PERAK - KUALA LUMBUR, 15.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Perak je u donjem delu tabele i boriće se za opstanak u šampionatu Malezije. Kuala Lumpur je na šesto mestu, u odličnoj fomri, bet poraza je četiri kola (tri remija i pobeda). U prvom delu šampionata Kulla Lumbur Siti je slavio protiv današnjeg rivala sa 3:0.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.