Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 18:28

AZIJA: Kaluđerović kasno proradio

Pročitajte rezime najvažnijih parova sa azijskog kontinenta

POHANG - ULSAN, rezultat 1:1

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Vrlo zanimljiv duel odigran je u okviru azijske Lige šampiona. Ulsan nije uspeo tokom regularnog dela da opravda ulogu blagog favorita. Ulsan je uspeo da povede početkom drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poluvremena, ali ser Pohang nije predavao. Ofanziva im se isplatila u samom finišu kada su preko Granta stigli do izjednačenja. Nagrađeni su Stilersi u penal seriji.

NASAF KARŠI - LI MEN VORIORS, rezultat 2:2

(Fudbal, AFC kup)

Veliki kiks predstavnika Uzbekistana za koji igra prekaljeni srpski napadač Andrija Kaluđerović. Očekivalo se da lako slave protiv Li Men Voriorsa. Međutim, tim iz Hong Konga se predstavio kao nezgodan rival. Stigao je dva gola prednosti papirnatog favorita i izborio produžetke. U dodatnih 30 minuta pogodio je Andrija Kaluđerović, ali za one koji su igrali keca suviše kasno.

BARITO PUTERA - PSIS SEMARANG, rezultat 0:1

(Fudbal, Indonezija 1)

Vrlo neizvestan duel dva izjednačena tima. Na kraju su slavili gosti, pošto su spretno iskoristili svoj momenat. Do tri boda, vredna boljeg plasmana, stigli su u 82. minutu kada je pogodio Kintana.

ESTEGLAL - HAVADAR, rezultat 1:0

(Fudbal, Iran 1)

Bilo je problema. Verovatno ste očekivali da je jedan od najboljih iranskih timova lako završi posao u sudaru sa Havadarom. Međutim, dobro se Esteglal namučio. Bilo mu je potrebno 60. minuta da probije beddem Havadara. Na kraju je to bio i konačan rezultat.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.