Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 20:09

AZIJA: Gimpo ne može da stane, Aleks Sandro probudio Asan

Pregled nekih od mečeva odigranih danas na najvećem kontinentu...

ASAN ČUNGNAM - DAEĐON 3:1 (2:0)

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Veliko iznenađenje. Aleks Sandro je bio rešen da prekine seriju Asan Čungnama, koji je duel sa Daeđonom dočekao na pretposlednjem mestu na tabelu. Pokvario je Brazilac planove gostima, koji se bore za promociju, srušio ih je het-trikom. Najpre je u 36. minutu pogodio penal, četiri minuta kasnije je udvostručio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prednost svoje ekipe. Zahvaljujući autogolu Kang Guka Daeđon se vratio, ali je Aleks Sandro samo devet minuta kasnije vratio dva gola prednosti domaćinu. Asan je do kraja zadržao prednost i zasluženo slavio.

ČANGVON - PAĐU 1:1 (1:0)

(Fudbal, Južna Koreja 3)

Agonija Pađua se nastavlja, već osam vezanih mečeva ne zna za trijumf. Malo je nedostajalo da pretrpi i poraz, ali je Đu Bin postigao pogodak u 83. minutu i doneo bod gostujućoj ekipi. Prethodno je pogotkom Kima iz 28. minuta Čangvon vodio, pa na kraju ne može biti zadovoljan samo bodom, jer je sa tri mogao da dođe do trećeg mesta na tabeli, ovako je peti.

ULSAN SITIZEN - GIMPO 0:1 (0:0)

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Ne vredi Ulsanu ni dobra forma kod kuće, Gimpo je jednostavno nezaustavljiv. Lider trećeg ranga je došao do sedme vezane pobede i to bez primljenog gola. Impresivan niz, pa čak i za treći rang fudbala u Južnoj Koreji. Gol odluke postigao je Jun u 52. minutu. Gimpo je na čelu tabele sa 27 bodova, pet više od najbližeg pratioca i na dobrom je putu da se domogne drugog ranga.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.