ANALIZA KOJA ĆE ZAPALITI FUDBALSKU SRBIJU: Sudijski ekspert o penalu i korneru za Zvezdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 20:02

ANALIZA KOJA ĆE ZAPALITI FUDBALSKU SRBIJU: Sudijski ekspert o penalu i korneru za Zvezdu (VIDEO)

Priča o suđenju ponovo u prvom planu.

Sudijski ekspert Zdravko Jokić analitzirao je 11 situacija sa 163. Večitog derbija za TV Arenu sport. Naravno, sve u Srbiji najviše zanima da li je bio penal za Crvenu zvezdu u 75. minutu, odnosno da li je 30-ak sekundi ranije bio korner za goste, koji je zatim doveo do najstrože kazne.

Generalni Jokićev utisak je da je sudija Novak Simović dobro odradio posao u Humskoj.

- Vidite kako se diže lopta posle udarca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sudija je bio na tri metra i odmah je pokazao na udarac sa ugla – rekao je Jokić o situaciji koja je Crvenoj zvezdi donela korner pred jedanaesterac. Spornu situaciju pogledajte OVDE.

Penal ili ne?

- Penal! Bilo je povlačenje. Reakcija Jojića – vidi se da je igrao u Nemačkoj. (situaciju kod penala pogledajte OVDE).

Jokić je rekao i da je Sanogo zasluženo dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Na kraju zaključak.

- Simović je uspešno vodio derbi. Krucijalne odluke su bile tačne, u nekim situacijama je mogao bolje, ali je uspeh sudije da je priveo mirno utakmicu kraju – zaključio je Jokić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.