Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKTIVNI NA TRŽIŠTU: Bivši kapiten se vraća u Humsku, keš stiže od prodaje iskusnog veziste

Fudbalski klub Partizan u narednih nekoliko dana najverovatnije će doživeti određene kadrovske promene.
Kako prenosi Sport, na pragu trećeg mandata u crno-belom dresu nalazi se Stefan Babović. Da bi dosadašnji vezni igrač Voždovca mogao ponovo u Humsku, šuškalo se još tokom jeseni, a sada je, kako se saznaje, čitav posao praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << priveden kraju.
Babović je tokom prvog dela sezone u Jelen Superligi Srbije pokazao konstatnost u formi i bez dileme bio je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, fudbaler „Zmajeva“ sa Tržnog centra.
– Pričao sam sa kim bi trebalo da pričam – kratko je rekao Babović listu Sport. Prema saznanjima ovog lista, povratak Babovića najverovatnije će uslediti nakon božićnih praznika.
Nije tajna da je sadašnji trener crno-belih Marko Nikolić veliki fan igre Stefana Babovića i da je često isticao u javnosti kako bi voleo da ga ima na raspolaganju u svom timu.
Međutim, nisu samo dolasci ono na čemu se radilo u Humskoj u danima novogodišnje pauze. Naime, grčki AEK, kako se priča po fudbalskim kuloarima, zainteresovan je da južno od Srbije odvede iskusnog defanzivnog vezistu Parnog valjka i jednog od najboljih igrača ovog tima, Nikolu Drinčića.
Hoće li do ovih promena u igračkom sastavu crno-belih na kraju i doći, pokazaće dani koji su pred nama…
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.