Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2021, 08:40

AFRIKA: Zicer za Zamalek, lopta se kotrlja u Tanzaniji, Zambiji, Etiopiji, Kamerunu...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na ovom kontinentu

IHEFU – TANZANIJA PRISONS, 13.00

(Fudbal, Tanzanija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ihefu je na na pretposlednjem mestu šampionata Tanzanije, ali je popravio formu. Sakupio je četiri boda u prethodna dva kola. Tanzanija Prisons je na na sredini tabele. Ima dva trijumfa na prethodna tri meča. U prvom delu prvenstva Tanzanija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na svom terenu pobedila Ihefu sa 1:0.

DODOMA – AZAM, 15.00

(Fudbal, Tanzanija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Azam je na trećem mesu u Tanzaniji sa sedam bodova manje od lidera Janga Afrikensa. Gosti su u naletu, vezali su tri pobede. Dodoma je sedma, a prošle nedelje je prekinula seriju od sedam mečeva bez poraza. Namungo je slavio sa 1:0. Azam je na svom terenu u prvom delu šampionata slavio protiv Dodome sa 1:0.

GRIN BAFALOS – JANG GRIN IGLS, 15.00

(Fudbal, Zambija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Grin Bafalos čeka grčevita borba za opstanak u šampionatu Zambije. Ima samo bod u prethodna tri kola. Jang Grin Igls ima pet bodova više od današnjeg rivala, pa ni on nije obezbedio sigurnu luku. U prvom delu sezone Zeleni orlići su pobedili sa 1:0 na svom terenu.

PAUER DAJNAMOS – GRIN IGLS, 15.00

(Fudbal, Zambija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pauer Dajnamos je na petom mestu u Zambiji sa 11 bodova manje od lidera Zesko Junajteda. Grin Igls je u sredini tabele. Ne može da se pohvali dobrom formom. Samo je jedan meč dobio u poslednja četiri kola. U prvom delu šampionata ovi timovi su odigrali meč bez golova.

SENT DŽORDŽ – JIMA ABA JIFAR, 15.00

(Fudbal, Etiopija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin je u vrhu šampionata Etioije, na četvrtom mestu. Sent Džordž nema pobedu već četiri kola, a dočekuju Jimu koja je pretposlednja sa samo 11 bodova. Gosti su za poslednjih pet kola sakupili samo bod. U prvom delu sezone, sredinom janaura Sent Džordž je pobedio u gostima sa 3:2, a pre toga je Jima vezala dve pobede.

FOVU BAHAM – BAMENDA, 16.00

(Fudbal, Kamerun 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fovu je na trećem mestu Grupe A šampionata Kameruna sa četiri boda manje od lidera Fortune. Bamenda je posle sedam kola peta, ali nema poraz (dve pobede i četiri remija). Gosti su primili samo četiri pogotka ove sezone. Kada igraju ova dva tima ne dolazi veliki broj golova. Na pet od šest prethodih duela samo je jednom bilo tri ili više pogodaka.

DIRE DAVA – SIDAMA BUNA, 18.00

(Fudbal, Etiopija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Duel timova iz donjeg dela tabele koji imaju po 17 bodova. Dire Dava je osvojila samo bod u prethodna dva kola, dok je Sidama posle dva trijumfa u prošlom kolu poražena od Fasila na svom terenu (1:2). Na poslednje tri od četiri utakmica ovih timova golovi su dolazili na obe strane (GG).

EL ENTAG – ZAMALEK, 21.30

(Fudbal, Egipat 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zamalek je prošle nedelje izgubio u velikom derbiju Kaira od Ah Ahlija (1:2), ali je posle poraza šampiona Afrike opet u prilici da se odlepi na tabeli. Velikan ima tri boda više od Al Ahlija, ali i dve utakmice više. Gostuje El Entag koji je poslednjeplasirani. Domaćin je bez pobede osam kola. Prošle godine, Zamalek je pobedio El Entaga sa 1:0 na svom terenu. Na tri poslednje utakmica ovi timova dolazio je tip 0-2 gola.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Derbi u Ugandi, igra se u Etiopiji, Južnoj Africi i Egiptu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021, 08:36

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na ovom kontinentu..VOLKITE KENEMA – ADAMA SITI, 15.00..(Fudbal, Etiopija 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Adama Siti je najgora ekipa u šampionatu Etiopije, ima samo osam bodova na 17 utakmica, četiri manje od najbližeg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.