Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 09:57

AFRIKA: Simba kreće u odbranu trona, Radža čuva vrh, bitka za finale Kupa 8

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaj očekuje na Crnom kontinentu

MAMELODI – GOLDEN AROUS – 18.00

(Fudbal, Kup 8)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kup 8, takmmičenje kako mu sam naziv kaže u kojem učestvuje najboljih osam ekipa iz minule sezone u Južnoj Africi, ušao je samu završnicu. Prve polufinalne utakmice su završene, niko nije stekao opipljivu prednost, a danas je na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvi revanš. Mamelodi je sa gostovanja Golden Arousu poneo 1:1 i u svom dvorištu ima priliku da obezbedi finalnu bitku za trofej i novčanu nagradu. Računajući Kup 8 i šampionat Južne Afrike, Mamelodi je nanizao 11 utakmica na kojima nije poražen. Poslednje tri je dobio, dok je Golden Arous u seriji od četiri remija.

TANGER – RADŽA KAZABLANKA – 18.00

(Fudbal, Maroko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ostala je bez titule Radža Kazablanga u protekloj sezoni, na tron se popeo Vidad, a zakleti neprijatelji će i ove sezone biti jedan drugome najveći konkurenti. Oba tima su na sjajajn način otvorila novo prvenstvo – svezali su po tri trijumfa. Radža je trenutno prva zbog većeg broja datih golova, a na gostovanju Tangeru pobeda ne bi trebalo da se dovede u pitanje. Prethodna dva duela Radža je dobila bez po muke, uz gol-razliku 5:0.

RAPID ZEM – ŠABAB MOHAMEDIJA – 22.30

(Fudbal, Maroko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Početak sezone ne deluje obećavajuće za Rapid Zem. Od tri uzastopna poraza gore nije moglo da bude. I po svemu sudeći Rapid Zem će se, ako ne unapredi igru, boriti za opstanak. Istina, nisu to bili ubedljivi porazi i veliki problem predstavlja produktivnost napadača, jer je Zem postigao samo jedan gol. Mohamedija je trijumfalno krenula, potom remizirala, pa izgubila. Rezultati se kreću silaznom putanjom i potreban joj je bio okršaj sa nekim slabijim rivalom. Ali, protiv Rapid Zema još ne zna za trijumf...

MARA JUNAJTED – SIMBA – 15.00

(Fudbal, Tanzanija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lopta se ponovo kotrlja u tanzaniji, šampinat je juče startovao, a danas na teren izlazi branilac titule – Simba. Podigla je Simba pehar ispred Jang Afrikansa, a ovo će joj biti premijerni susret ove godine. Za razliku od Simbe, Mara Junajted se već zagrejao. Upisao je Junajted dve pobde nad Dikhilom u Kupu konfederacija i na te dve utakmice nije primio gol. Tradicija je na strani Simbe, koja je dobila poslednja četiri mča protiv Mare Junajteda.

MBEJA SITI – TANZANIJA PRIZONS – 15.00

(Fudbal, Tanzanija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Mbeja Kvanza trijumfalno je otvorila sezonu, sada to želi da učini i Mbeja Siti. U dobrom ritmu je bio Siti u završnici proteklog šampionata Tanzanije, što ga je uvelo u mirnu luku. Ove ne želi da mu se ponove silni neuspesi, već da znatno ranije bude siguran, i ako je moguće umeša se u borbu za vrh. Tanzanija Prizons nije imala tih problema, ali nije bila ni mnogo bolja. Da su timovi slične snage govori i to što su minule sezone dva puta odigrali nerešeno.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Vidad bez primljenog gola u Maroku, zahuktava se sezona u Zambiji i Tanzaniji

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021, 08:36

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaj očekuje na Crnom kontinentu..POLISI TANZANIJA – KINONDANI, 13.00..(Fudbal, Tanzanija 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Biće ovo prvi meč za oba tima u novoj sezoni elitne lige Tanzanije. Polisi je poslednjih godina bio mnogo uspešniji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.