A sad - 10 derbija!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2017, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sad - 10 derbija!

Pred vama je TV program i najbolje utakmice koje nas očekuju od večeras pa do ponedeljka uveče...

Mnogi su jedva čekali da se reprezentativna pauza završi kako bi se vratili redovnom uživanju - vrhunski klupski fudbal vikendom. Uspeh Orlova smo proslavili i polako ga arhiviramo, pa se ponovo orijentišemo ka terenima engleske Premijer lige, španske Primere, nemačke Bundeslige, italijanskog Kalča... >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

I odmah prvog vikenda posle dvonedeljne pauze čeka se brdo sjajnih duela, a mi smo za vas izdvojili deset derbija koji su na programu od petka do ponedeljka.

Večeras, onako za zagrevanje, imate priliku da Areni sport pogledate najzanimljiviji meč francuske Lige 1 između Liona i Monaka. Istina, ove sezone Pari Sen Žermen je za sebe ugrabio svu pažnju, ali vodiće se u Francuskoj borba i za Ligu šampiona, za Ligu Evrope, ne samo za titulu prvaka koju će teško neko uspeti da ponovo preotme Svecima.

MOZZART KVOTE

Lion - Monako

Petak, 20.45

Subota će biti udarna. Počinje najvećim derbijem engleskog fudbala (Liverpul - Mančester Junajted, 13.30) i završava se velikim španskim derbijem (Atletiko Madrid - Barselona, 20.45). A u međuvremenu gledaćemo okršaje Juventusa i Lacija, Rome i Napolija, Dortmunda i RB Lajpciga, koji prete da uspostave vrlo opasno rivalstvo u Nemačkoj, pre svega zbog zbog netrpeljivosti njihovih navijača...

U subotu od 18.30 za ljubitelje Čempionšipa tu je zanimljiv sudar nekadašnjih šampiona, Vulverhemptona i Aston Vile.

MOZZART KVOTE

Liverpul - Mančester Junajted

Subota, 13.30

Juventus - Lacio

Subota, 18.00

Dortmund RB Lajpcig

Subota, 18.30

Vulverhempton - Aston Vila

Subota, 18.30

Roma - Napoli

Subota, 20.45

Atletiko Madrid - Barselona

Subota, 20.45

U nedelju centralni događaj dana biće Derbi dela Madonina između Intera i Milana (20.45, Arena sport 4), dok u ponedeljak Malme igra za titulu protiv Norčepinga.

Šta reći osim - uživajte!

MOZZART KVOTE

Vasko da Gama - Botafogo

Nedelja, 00:00

Inter - Milan 

Nedelja, 20.45

Norčeping - Malme

Ponedeljak, 19.00

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.