Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A MISLILI SMO DA SU DOTAKLI DNO: Juventus ukrao novi logo? (FOTO)

Uprava Juventusa je propisno nasmejala fudbalski svet kada je objavila novi grb. Ili bar nešto što bi trebalo da predstavlja novi grb “Stare dame“. No, izgleda da su čelnici tima iz Torina pali niže nego što je iko mogao da zamisli.
Danas je na Tviteru objavljena fotografija grba Juventusa, pored kog se nalazi grb španske kompanije “J.J. Kareras”, koja se bavi, verovali ili ne, distribucijom raznih vrsta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šunki, pršuta i kobasica španskim restoranima.
.@juventusfc pic.twitter.com/XtmI9XWxY9
— Tuan (@__tuan__) January 16, 2017
Sličnost je zaista neverovatna, a za još veću nevericu jeste tvrdnja marketing službe Juventusa da je novi grb nastao nakon “više godina istraživanja”. 
U svakom slučaju, bilo da je plagijat ili jednostavno loš ukus, zaista ružno izgleda…
The post A MISLILI SMO DA SU DOTAKLI DNO: Juventus ukrao novi logo? (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.