400 miliona evra za Mesija?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

400 miliona evra za Mesija?

Fudbalsko tržište ozbiljno je uzdrmano ovog leta kada je Pari Sen Žermen prvo izdvojio 222 miliona evra za Nejmara, a onda još 180 za Mbapea i sve to samo za obeštećenje bez njihovih plata.

Samim tim i ostali klubovi vide svoju priliku da zarade veliki novac prodajom najboljih igrača i neće ih se tako lako odricati o čemu najbolje svedoči saga koja je trajala u vezi eventualnog odlaska Kutinja iz Liverpula u Barselonu.

Da iz fokusa  medija ne ispadne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i jedan od najboljih fudbalera ikada Leo Mesi pobrinuli su se mediji u Španiji koji tvrde da je Mančester Siti spremio neverovatnih 400 miliona evra za Argentinca.

Da gde ima dima ima i vatre svedoči i podatak da Mesi još uvek nije potpisao novi ugovor sa Kataloncima i da su se pregovori iz nekog razloga otegli u nedogled.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.