2.500 evra za višak lopti na terenu

Izvor: B92, 05.Jun.2013, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2.500 evra za višak lopti na terenu

Fudbalski klub Zadar moraće da plati 20.000 kuna, odnosno preko 2.500 evra, zbog toga što je na jednom meču imao više lopti na terenu nego što je dozvoljeno.

Taj 'incident' se desio na utakmici 33. kola Prve lige Hrvatske sa Splitom, a odluka o kazni stigla je tek nedelju dana posle zvaničnog završetka sezone.

Disciplinski sudija Prve lige Krešimir Vlajčević takvu je odluku doneo po prijavi delegata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice posle disciplinskog postupka u kojem je utvrđeno da je u završnici susreta bilo ometanja toka igre od strane skupljača lopti, koji su odugovlačili sa vraćanjem lopti, a u tri navrata dodatna lopta ubačena je u teren tokom igre. Zbog toga je sudija morao da prekida igru, što je uzrokovalo nervozu među sudijama utakmice i stvorilo ružnu sliku na stadionu“, stoji u obrazloženju odluke.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

2.500 evra za višak lopti na terenu

Izvor: B92, 05.Jun.2013

Fudbalski klub Zadar moraće da plati 20.000 kuna, odnosno preko 2.500 evra, zbog toga što je na jednom meču imao više lopti na terenu nego što je dozvoljeno...Taj 'incident' se desio na utakmici 33. kola Prve lige Hrvatske sa Splitom, a odluka o kazni stigla je tek nedelju dana posle zvaničnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.