100 godina kluba, a Nišlije nemaju gde da kupe dres Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2023, 09:27

100 godina kluba, a Nišlije nemaju gde da kupe dres Radničkog

Ako biste želeli da kupite novi dres koji u predelu srca ima grb Radničkog iz Niša, a ispod i simbol Tvrđave na sebi, to nije moguće jer jedan od najpopularnijih klubova u Srbiji, svakako najbolji fudbalski klub iz Niša, bogate tradicije duge 100 godina nema ovlašćenu radnju. Ranije su navijači mogli da obezbede dres u prodavnicama opreme kada su bili marke Hummel, ali dresovi holandske Beltone nisu dostupni za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << simpatizere, a iz ove firme kažu da nemaju u planu otvaranje prodavnice u Nišu.

Dresovi sa dva simbola Niša - Radnički i Tvrđava; foto: FK Radnički Niš Početkom prošle sezone, kada je Radnički otvorio sezonu nastupom u Evropi predstavio je i nove dresove. Ljubitelji sporta i niškog kluba su se javljali redakciji tada, ali i sada sa pitanjima gde mogu da kupe dresove koji ima dva simbola Niša - Radnički i Tvrđavu.

Odgovor je i dalje da nema gde, ali postoji nada da će se to promeniti. Predsednik kluba i Upravnog odbora Dragan Marković kaže da će razmatrati na sednici Odbora o toj ideji.

Iskreno da kažem da nismo imali u planu, ali možemo da vidimo nešto da uradimo. Kada bude neka sledeća sednica Upravnog odbora, predložiću. Imali smo saradnju sa navijačima koji su prodavali dresove i šalove. Podržavam to, mislim da ljudi iz Niša treba da podržavaju svoj lokalni klub - kaže Marković.

Na sajtu Radničkog postoji odeljak "Fan prodavnica" gde mesecima već piše samo "Uskoro". To uskoro izgleda nije tako skoro.

Iz Beltone, proizvođača opreme koju nose igrači i stručni štab Radničkog, odgovorili su Južnim vestima kratko na pitanje da li planiraju da otvaraju prodavnicu opreme sa grbom "Reala sa Nišave":

Zasad ne. Ali, možda će Radnički otvoriti svoj Fan-šop? - napisali su.

Nedavno su igrači imali fotografisanje u novim plavim dresovima sa simbolom Tvrđave u kojima su igrali u prvom kolu protiv Čukaričkog izgubili sa 2:0.

A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis)

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.