Izvor: Danas, 11.Maj.2010, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre komšije

Sitno, sitno... Do Svetskog prvenstva u fudbalu ostalo je tridesetak dana. Možda neko ne zna, ali u Južnoj Africi će se od 11. juna do 11. jula reprezentacije 32 zemlje boriti za titulu svetskog prvaka u fudbalu. Tokom tih mesec dana, „najvažnija sporedna stvar na svetu“, kako, iz meni nepoznatih razloga, fudbal zovu biće svetska tema broj jedan. Ako neko namerava da izvrši vojni udar, napadne neku državu, devalvira valutu, obori vladu, uhapsi političke protivnike... vreme održavanja Svetskog prvenstva biće idealno za takve poteze.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penzija za kapitena Holandije

Izvor: Sportal.rs, 12.Maj.2010, 16:40

Kapiten reprezentacije Holandije Đovani van Bronhorst odlučio je da posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi okonča karijeru. - Nije to bila laka odluka i neko vreme sam se dvoumio, ali sam prelomio i sada osećam olakšanje - rekao je 35-godišnji Van Bronhorst na konferenciji za medije, a prenosi...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.