Vučelić replicirao Terziću: Zvezdu bole naši uspesi u Evropi, Spartak se čuvao za vašar!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić replicirao Terziću: Zvezdu bole naši uspesi u Evropi, Spartak se čuvao za vašar!

„Da je sreće i pravde klubovi kao što su Spartak i OFK Beograd ne bi odavno igrali elitni rang“, dodao potpredsednik crno-belih

Nije dugo trebalo Miloradu Vučeliću da odgovori Zvezdanu Terziću. Generalni direktor crveno-belih danas je otkrio da je klub iz Ljutice Bogdana podneo prijavu protiv Partizana zbog odluke da meč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trćeg kola odigra sa kombinovanim timom. Govorio je i o iživljavaju FSS nad Crvenom zvezdom.

Reakcija iz Humske je bila ekspresna. Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić je istakao u razgovoru za Večernje novosti da večitog rivala bole uspesi crno-belih u Evropi.

Nije to slučajno urađeno baš danas. Mi igramo Evropu, to je nešto za šta oni ne znaju već jako dugo. Ali ne čudi me od njih više ništa. Baš me zanima za šta se Spartak čuvao,verovatno za vašar, pošto igraju jednom nedeljno, a i to niko ne gleda. A mi smo tada igrali sa Steauom posle četiri dana. Da je sreće i pravde klubovi kao što su Spartak i OFK Beograd odavno ne bi bili u ovom rangu takmičenja zbog svega što su radili i rade. A, i Zvezda ne mora da diže glas previše, jer i kada igramo sa drugim timom, za nas igraju reprezentativci“, rekao je Vučelić
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.