Terzić otkrio detalje - Zvezda dobila 5.5 miliona, a evo na šta se obavezala

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić otkrio detalje - Zvezda dobila 5.5 miliona, a evo na šta se obavezala

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je u ponedeljak detalje iz ugovora kojim su braća Ilić prodata Mančester Sitiju.

Vicešampion Srbije uspeo je da završi veliki posao prodajom braće Ilić, pošto će na klupski račun leći ukupno 5.5 miliona evra na ime obeštećenja za talentovane fudbalere.

Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se prilikom sklapanja ugovora sa Mančester Sitijem obavezali da će Luka i Ivan Ilić upisati određeni broj nastupa za prvi tim, a mnogi su spekulisali o kakvoj vrsti klauzule se radi.

Na tu temu danas je govorio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić koji je bez uvijanja obelodanio koliko će utakmica Luka i Ivan Ilić morati da odigraju u prvom timu u nastupajućoj sezoni.

"U ugovoru sa timom iz Mančestera klauzule o njihovoj minutaži uneli smo po tome koliko treneru Milojeviću odgovara. Luka će igrati 12 utakmica po 60 minuta, a Ivan pet utakmica sa istom minutažom", rekao je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da su crveno-beli pre mesec dana otkupili ostatak ugovora od Reala sa Nišave za 350.000 evra tako da će kompletan iznos od transfera ići u kasu beogradskog kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.