Terzić: Falio završni pas da nokautiramo Partizan

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: "Falio završni pas da nokautiramo Partizan"

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da su fudbaleri tog kluba u večerašnjem derbiju bili bolji od Partizana za taj jedan gol i dodao da će crveno-beli ponovo biti klub kojim će se ponositi čitava Srbija.

"Derbi je bio izvandredan, a atmosfera za ponos. Bili smo bolji za taj jedan gol. Nedostajao nam je završni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pas da nokautiramo Partizan", rekao je  Terzić za Mondo.

Zvezda je sa 2:1 pobedila Partizan kao gost i posle 24 kola ima 32 boda više od petoplasiranog "večitog" rivala.

Terzić je pohvalio igrače i stručni štab za seriju od 21 uzastopne pobede.

"Ekipa ima još prostora za napredak. Tek je početak drugog dela prvenstva, očekujem još bolju Zvezdu u narednim mečevima. Moramo da gledamo napred, jer imamo istorijsku šansu da klub vratimo na staze stare slave.

Ne možemo preko noći ispraviti nešto što je devastirano godinama i zato tražim samo strpljenje. Biće Zvezda opet klub kojim će se ponositi čitava Srbija"
, rekao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TERZIĆ: Za malo da nokautiramo Partizan, Srbija će se ponositi Zvezdom

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2016, 11:35

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je posle velike pobede u večitom derbiju izjavio da je ovo istorijska šansa da se Zvezda vrati na staze stare slave.. . Zvezdan Terzić je u intervjuu za “Mondo” prvo je pohvalio igrače i stručni štab, a zatim dodao:. – Derbi je bio izvandredan,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.