Predao se Zvezdan Terzić

Izvor: S media, 11.Nov.2010, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se Zvezdan Terzić

Nekadašnji presednik Fudbalskog saveza Srbije, Zvezdan Terzić, predao se pravosudnim organima u Srbiji, kako bi na sudu dokazao svoju nevinost.

Vest je potvrdio njegov advokat, Vladan Batić, rekavši da će odmah zatražiti ukidanje pritvora, koji je jedino određen zbog bojazni od bekstva.

Batić je rekao da Terzićevom odlukom da dobrovoljno uđe u postupak, ovaj razlog automatski prestaje, tim pre što je kao garanciju da će se uredno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odazivati pozivima suda ponudio jemstvo u iznosu od 200.000 evra.

- Zvezdan Terzić veruje u srpsko pravosuđe. on će sudu predočiti dokaze na sve okolnosti i ukazati da je njegov progon bio samo u funkciji medijske kampanje vlasti - rekao je Batić.

Podsećamo da je javno tužilaštvo u Beogradu u julu podiglo optužnicu protiv Terzića i trojice njegovih saradnika, Milovana Ikodinovića, Vladimira Bulatovića i Dušana Podunavca, zbog sumnje da su protivpravno prisvajali novac od transfera fudbalera u inostrane klubove.

Početak suđenja zakazan je za 17. januar 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Vladan Batić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.