Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Jovović možda i ne dođe u Zvezdu, Terzić ne prihvata ucene

Iako je promocija bila zakazana za danas, a igrač je već imao avionsku kartu za Ljubljanu, fudbaler Sutjeske Vladimir Jovović možda i ne postane igrač Crvene zvezde i to zbog zastoja u pregovorima sa nikšićkom Sutjeskom.

– Došlo je do zastoja u pregovorima sa Sutjeskom. Vladimir je u Beogradu, čeka rasplet, ali mi ne nećemo da prihvatimo dogovor po bilo koju cenu. Nadam se pozitivnom raspletu, videćemo danas-sutra, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana.
Kada je reč o Radetu Kruniću prvi operativac crveno-belih, posle vesti da će mladi vezista karijeru nastaviti u Vojvodini, kaže da za njega ionako ne bi bilo mesta u timu Nenada Lalatovića jer je Vukan Savićević „proigrao“ na pripremama, a pored toga Zvezda već ima čak osam igrača koji konkurišu za četiri mesta u veznom redu. Pored toga Tezić tvrdi da je prilično komplikovana situacija kada se radi o Krunićevom ugovoru sa Donjim Sremom, Veronom, menadžerom ne otkrivši ni u jednom trenutku da ima krivice i u redovima srpskog šampiona koji nije mogao da garantuje da će Krunić redovno dobijatizarađene plate.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je njegov transfer u Zvezdu stopirala fotka iz Pionira kad je igrao Partizan? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2015

Vladimir Jovović, fudbaler koji je u subotu trebalo da bude predstavljen kao novi igrač Crvene zvezde, postavio je pre nešto više od godinu dana fotografiju na svoj Fejsbuk profil sa, najverovatnije, utakmice košarkaša Partizana. Fudbaler Sutjeske i reprezentativac Crne Gore je u decembru 2013....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.