Mile Jovičić: Saopštenje Terzića nije istinito!

Izvor: JavneVesti.com, 09.Maj.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Jovičić: Saopštenje Terzića nije istinito!

- Partizan je na Izvršnom odboru Zajednice superligaša izrazio nezadovoljstvo radom prvog čoveka pomenute organizacije, Zvezdana Terzića i on više nema podršku našeg kluba - rekao je između ostalog potpredsednik Partizana za "Sport"

 
Izgleda da nije sve bilo tako bajno na poslednjoj sednici Zajednice superligaša. Iako je predsenik ove organizacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << Zvezdan Terzić izjavio kako su se 15 od 16 klubova slžilo da je prvenstvo regularno, stigli su i prvi demanti.
 
 
Predstavnik Partizana na Izvršnom odboru Zajednice, Mile Jovičić je izjavio da ono što se dešavalo na sednici i šta je preneseno javnosti, nema veze sa istinom.
Da odmah razjasnimo nešto. Partizan je na Izvršnom odboru Zajednice superligaša izrazio nezadovoljstvo radom prvog čoveka pomenute organizacije, Zvezdana Terzića i on više nema podršku našeg kluba – rekao je potpredsednik Partizana za “Sport”, a zatim se osvrnuo na dešavanja na sednici:
 
- Ono što se dešavalo na sednici i šta je preneseno javnosti, nema veze sa istinom. Sve što je napisano u zvaničnom stavu u odnosu na rasprave, koje smo vodili i stav Partizana, čije sam interese zastupao – nemaj nikakvih dodirnih tačaka. Kada sam čitao šta je napisano, činilo mi se kao da nisam bio tamo – kaže Jovičić, a zatim se osvrnuo na pitanje regularnosti takmičenja:
 Partizan je javno skretao pažnju na neregularnost takmičenja, sa posebnim osvrtom na suđenje. Neregularnost se ne ogleda samo u činjenici da je neko “namestio” utakmicu, da je neko dao nekome bodove, da je neko izašao u rezervnom sastavu, već i u drugim parametrima. Od termina do lokacija nekih mečeva, preko finansiranja nekih klubova iz državnog budžeta.
 
- Tek ćemo imati šta da kažemo. Takođe, Sloboda nije prihvatila saopštenje u celosti. Sačekaćemo da se prvenstvo okonča, pa ćemo onda reagovati shodno situaciji. Neće ovo tek tako proći – zaključio je Jovičić.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.