Ko je Terzino tajanstveno pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je Terzino tajanstveno pojačanje?

Ko je štoper koji će biti najveće pojačanje za jesenjeg šampiona u januarskom prelaznom roku.

Zvezda je blizu angažovanja štopera, kako je za zurnal.rs potvrdio Zvezdan Terzić u pitanju je Brazilac koji je vrhunski igrač.

Za sada, na "Marakani" ne žele da otkrivaju ime, mediji su ovih dana dosta nagađali, ostaje da se vidi koliko je Leo Renan realna priča s obzirom na status i primanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja ima u Brazilu.

List dodaje da se u krugovima oko "Marakane" priča da je u pitanju fudbaler koji je jesen proveo u Turskoj, što svodi spisak na nekoliko igrača.

Od brazilskih štopera u tamošnjoj eliti, dolaze u obzir Daglao koji dve godine igra za Akhisar, a sećamo ga se iz Brage, Titi koji je letos stigao u Kašimpašu iz Vaska i Dijego Anhelo koji se nije baš snašao u Antaliji u prethodnoj polusezoni. Od ostalih, tu je i Daglas, visoki defanzivac koji je posle Tventea i moskovskog Dinama završio u Trabzonu.

To što je igrao u Rusiji bi moglo da ga dovede u vezu sa Božovićem odnosno Zvezdom, ali to su nagađanja. U svakom slučaju, posao je pri kraju, "mister X" što kažu Italijani je dobio prednost u odnosu na Argentince Saveljića i Leandra Pireza koji su bili preskupi.

Da li izvesni dolazak Brazilca znači da će Zvezda saslušati novu ponudu za Vukašina Jovanovića videćemo naredne nedelje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: U Zvezdu stiže Južnoamerikanac

Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016

Već dugo Crvena zvezda traga za pouzdanim štoperom koji bi mogao odmah da zaigra u prvom timu i tako eventualno popuni rupu koja bi nastala prodajom Vukašina Jovanovića.. . I bez odlaska mladog defanzivca u Bordo jasno je da je crveno-belima neophodno pojačanje na tom mestu kako bi već sada uigravala...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.