Karadžić i Terzić u ratu, a rukuju se i smeškaju

Izvor: 24sata, 18.Dec.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić i Terzić u "ratu", a rukuju se i smeškaju

Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić i čelnik Crvene zvezde Zvezdan Terzić, iako "u ratu", srdačno su se rukovali na svečanosti u organizaciji FSS.

Jedan o drugom nemaju lepo mišljenje, razmenjene su i teške reči. Crvena zvezda glavni je "promoter" ideje da Tomislav Karadžić mora da napusti čelno mesto u srpskom fudbalu.

Sa druge strane, Karadžić je Zvezdi i >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << zvezdašima odgovorio da krivce za loše stanje u klubu potraže u svojima redovima.

Ipak, Karadžić i Terzić pokazali su da i "u ratnom stanju", mogu da se izdignu

i civilizovano ponašaju.

Srdačno su se rukovali danas na svečanosti u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije, kada je Nemanja Matić primio Zlatnu loptu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.