Vrati se u Zvezdu, Nemanja!

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 11:45

"Vrati se u Zvezdu, Nemanja!"

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić boravio je u Beogradu, gde je prisustvovao košarškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana.

On je svoje mesto zauzeo u redu uz aut linije odakle je posmatrao utakmicu.

Ovo ništa ne bi bilo čudno da se zna da Radonjićev tim Torino, već u nedelju igra veoma važnu utakmicu sa Napolijem, a Nemanja se za to vreme nalazi u Beogradu.

Nije tajna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su već duže vreme na ne baš dobrim relacijama trener Torina Ivan Jurić i srpski fudbaler. Nemanja je prošle nedelje presedeo na klupi na utakmici koju je Torino izgubio od Fiorentine.

S tim u prilog se već dosta govori o tome da je sve izvesnije da će Radonjić promeniti sredinu u ovom prelaznom roku, a kao novi klub se spominje Salernitana, dok neki ne odbacuju mogućnost da se Nemanja vrati u Crvenu zvezdu.

Podsetimo Radonjić je upravo pod Vladanom Milojevićem oživeo svoju karijeru, a pošto je Milojević ponovo postao trener Crvene zvezde, šanse za povratak itekako postoje.

Navijači Crvene zvezde su Radonjiću u Areni skandirali "Vrati se u Zvezdu, Nemanja", na šta je fudbaler ustao i aplaudirao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.