Vojvodina domaćin finala Kupa Srbije

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina domaćin finala Kupa Srbije

Na Tehničkom sastanku uoči finala Kupa Srbije danas je žrebom odlučeno da Vojvodina bude domaćin Partizanu, u utakmici koja će se 11. maja igrati na stadionu Crvene zvezde.
Na sastanku održanom u Fubalskom savezu Srbije dogovoreno je da finalni meč počne u 20.15, a da delegat susreta bude generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković, saopšteno je na sajtu FŠ-a.
Navijači Partizana biće smešteni na južnoj tribini, a pristalice Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na istočnoj. Ulaznice za te delove Zvezdinog stadiona koštaće 300 dinara, dok će cena ulaznica za zapadnu tribinu biti 500 dinara, a za galeriju 800.
Ulaznice za istočnu tribinu prodavaće se samo na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, dok će one za južnu i zapadnu tribinu moći da se kupe na stadionu Partizana.
Za razliku od prethodnih mečeva ovog takmičenja, u slučaju nerešenog ishoda igraće se dva produžetka od po 15 minuta, a ako i posle toga pobednik ne bude poznat, izvodiće se penali.
Vojvodina se u finale Kupa plasirala posle dve pobede protiv Slobode Sevojno, dok je Partizan na svom terenu pobedio Zvezdu sa 2:0, a potom kao gost bio poražen sa 1:0.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.