Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA će izbaciti Zvezdu i Vojvodinu iz Evrope!

Podrhatava grad na Jošanici pred gostovanje Partizana. Fudbaleri Novog Pazara dočekaće lidera Jelen Super lige uvereni da mogu da predstavljaju ozbiljnu kosku za razigranu četu Marka Nikolića.

Novi Pazar bi evenutalnim trijumfom stigao na mesto koje garantuje plasman na evropsku scenu, ali u Sandžaku su ubeđeni da će naredne godine krstariti Starim kontinentom.

"Utakmica sa Partizanom je veoma značajna za naš klub iz razloga što se mi borimo za Evropu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i ovi bodovi su nam jako bitni. Bukvalno sa ova tri boda mi se selimo u sam vrh tabele i to nam pruža priliku da se domognemo Evrope. Koliko sam saznao, sledeće godine ni Vojvodina ni Crvena zvezda neće imati priliku da zbog finansijskih problema igraju u Evropi", rekao je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać za lokalnu televiziju.

Očekuje se naelektirisana atmosfera na Gradskom stadionu u Novom Pazaru. Otuda je Korać apelovao na domaće navijače da navijaju fer i sportski.

"Svi željno očekujemo susret sa Partizanom kako mi u fudbalskom klubu tako i naši navijači. Sigurno će biti spektakl. Apelujemo na naše navijače da dođu u što većem broju i da fer i sportski podrže naš klub.Posle odloženog meča sa Voždovcem stvorila se takva atmosfera da će svi da gledaju šta će se desiti na našem stadionu. U Novom Pazaru će se desiti spektakl i to u meču sa Partizanom“, podvukao je Korać.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.