U derbiju favorit postoji samo na papiru

Izvor: Beta, 18.Feb.2011, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U derbiju favorit postoji samo na papiru

BEOGRAD, 18. februar 2011. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je u petak da pred svaki "večiti" derbi favorit postoji samo "na papiru", ali da ekipa to mora da dokaže na terenu.

"Moram da ponavljam te fraze da ne postoji favorit u derbiju, iako uvek postoji jedan koji je to na papiru. Najozbiljnije shvatamo Crvenu zvezdu, bez obzira na poziciju na tabeli. Odigraćemo taktički kao pre dva dana protiv Montepaskija u Sijeni", rekao je Jovanović novinarima u beogradskom Pioniru.

"Nismo slavili poraz. Bez obzira na to kako smo odigrali, ostaje činjenica da smo izgubili. Atmosfera u timu nije nista drugačija nego pre. Mi uvek vredno radimo", kazao je Jovanović.

Prvi put otkad se večiti rivali takmiče u Jadranskoj ligi, jedan tim zauzima prvo, a drugi poslednje mesto. "Prošle godine smo osvojili tri trofeja, išli smo na Fajnal for Evrolige i bili smo medju četiri najbolje ekipe na kontinentu, a opet smo izgubili derbi", podsetio je Jovanović.


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Košarkaši Partizana respektuju Zvezdu

Izvor: Glas javnosti, 19.Feb.2011, 07:07

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je da pred svaki "večiti" derbi favorit postoji samo "na papiru", ali da ekipa to mora da dokaže na terenu..."Moram da ponavljam te fraze da ne postoji favorit u derbiju, iako uvek postoji jedan koji je to na papiru. Najozbiljnije shvatamo...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.