U Novom Pazaru znaju ono što mi još ne znamo: UEFA će izbaciti Zvezdu i Vojvodinu iz Evrope!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Pazaru znaju ono što mi još ne znamo: UEFA će izbaciti Zvezdu i Vojvodinu iz Evrope!

"Saznao sam danas da sledeće godine ni Vojvodina ni Zvezda neće moći da igraju u međunarodnim takmičenjima zbog finansijskih dugova", rekao generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać

Podrhatava grad na Jošanici pred gostovanje Partizana. Fudbaleri Novog Pazara dočekaće lidera Jelen Superlige uvereni da mogu da predstavljaju ozbiljnu kosku za razigranu četu Marka Nikolića.

Novi Pazar bi evenutalnim trijumfom stigao na mesto koje garantuje plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na evropsku scenu, ali u Raškoj su ubeđeni da će naredne godine krstariti Starim kontinentom.

„ Utakmica sa Partizanom je veoma značajna za naš klub iz razloga što se mi borimo za Evropu i ovi bodovi su nam jako bitni. Bukvalno sa ova tri boda mi se selimo u sam vrh tabele i to nam pruža priliku da se domognemo  Evrope. Koliko sam danas saznao, sledeće godine ni Vojvodina ni Crvena zvezde neće imati priliku da zbog finansijskih problema igraju u Evropi", rekao je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać za lokalnu televiziju.

Očekuje se naelektirisana atmosfera na Gradskom stadionu u Novom Pazaru. Otuda je Korać apelovao na domaće navijače da navijaju fer i sportski.

„Svi željno očekujemo susret sa Partizanom kako mi u fudbalskom klubu tako i naši navijači. Sigurno će biti spektakl. Apelujemo na naše navijače da dođu u što većem broju i da fer i sportski podrže naš klub.Posle odloženog meča sa Voždovcem stvorila se takva atmosfera da će svi da  gledaju šta će se desiti na našem stadionu. U Novom Pazaru će se desiti spektakl i to u meču sa Partizanom“, podvukao je Korać.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI PAZAR ZNA NEŠTO ŠTO NIKO JOŠ NE ZNA: Zvezda i Voša neće igrati u Evropi dogodine!

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014

Novi Pazar bi evenutalnim trijumfom nad partizanom stigao na mesto koje garantuje plasman na evropsku scenu i zato im je gostovanje lidera na tabeli veoma važno. Međutim, u Sandžaku su ubeđeni da će naredne godine krstariti Starim kontinentom i znaju nešto što ostali ne znaju…. . – Utakmica...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.