Prosinečki: Možemo ispred Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Možemo ispred Partizana



Robert Prosinečki je i definitivno novi trener Crvene zvezde! U19,30 časova je počela promocija, a Upravni odbor je tokom dana jednoglasno doneo odluku o angažovanju nekadašnjeg člana zlatne Zvezdine generacije iz Barija. Prema za sada nezvaničnim infirmacijama ugovor sa Prosinečkim će biti potpisan na dve ipo godine!
Prosinečki: Partizan će me se plašiti!
Prosinečki već zabijao Partizanu
Prosinečki: Zvezda mi je puno dala, dolazim da joj vratim...
Ćiro: Robi će preporoditi Zvezdu

Zurnal.rs Vam je omogućio da odmah saznate šta je Robert Prosinečki rekao u prvom zvaničnom obraćanju novinarima u ulozi trenera Crvene zvezde.
Dolazim ovde sa istim emocijama kao 1987. kad sam započeo karijeru u dresu Crvene zvezde. Igrao sam četiri godine na Marakani, a od mene možete da očekujete da ću raditi pošteno i najbolje što znam. Imam viziju kako ću raditi, hvala Vam još jednom na ljubaznom dočeku. Nadam se da ću pomoći Zvezdi da osvajamo titule, jer ona to zaslužuje - rekao je Prosinečki u uvodnom delu konferencije.

Koliko ste upoznati sa sadašnjim igračkim kadrom Crvene...
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Došao sam da pobeđujem

Izvor: Danas, 10.Dec.2010, 01:13

Robert Prosinečki će naredne dve i po godine biti šef stručnog štaba Crvene zvezde pošto je Upravni odbor kluba sa Marakane jednoglasno (16 glasova) prihvatio predlog sportskog menadžmenta. Prosinečki je tako postao četvrti trener crveno-belih u 2010. godini, nasledivši na kormilu Aleksandra...

Nastavak na Danas...

Šekularac: Robi je fantastičan

Izvor: S media, 10.Dec.2010

Legendarni Dragoslav Šekularac, druga Zvezdina zvezda, trenirao je Roberta Prosinečkog u takmičarskoj 1989/1990...– Robi je fantastičan i kao igrač i kao čovek, želim mu svu sreću! Omiljena je ličnost, sposoban da animira prijatelje. Možda mu fali malo iskustva, ali je činjenica da su ga...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.