Pavlović: Pripremam se za Zvezdu, mislim da ćemo da je dobijemo

Izvor: Sportal.rs, 26.Feb.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović: Pripremam se za Zvezdu, mislim da ćemo da je dobijemo

Košarkaši Partizana i Crvena zvezde će već u nedelju ponovo odmeriti snage posle polufinalnog duela u Kupu Radivoja Koraća.

Ovaj put igra se u ABA ligi, a za Partizan ovaj meč ima daleko više značaja, jer bi pobedom mogli da povećaju šanse i izbegnu "večitog rivala" u plej-ofu regionalne lige.

Jedan od najvećih aduta crno-belih biće Saša Pavlović koji je već zaboravio poraz u Nišu i polako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se okreće novom duelu.

- Ma, razmišljam o Zvezdi zato što ćemo se uskoro naći licem u lice, pripremam se i mislim kako ćemo da dobijemo. Ono što je bilo, bilo je, idemo dalje, pa ne možeš da ostaneš na toj utakmici u ovako dugoj sezoni – rekao je Pavlović za "Sport".

Krilni košarkaš Partizana svestan je da je Zvezda ove godine trenutno pokazala najviše, ali je u isto vreme i uveren da njegov tim može da im se suprotstavi.

- Možemo da igramo sa njima. Druga je stvar kada imaš loše veče, napraviš puno propusta u odbrani, napadu, promašiš onoliko slobodnih bacanja, ali se opet nađeš u šansi da utičeš na rezultat. Ne, ne vraćam se na meč u Nišu, to je samo primer, nikako dobar, kako ne bi trebalo da se igra protiv crveno-belih - istakao je Pavlović.

Pavlović nikada nije krio da je veliki navijač crno-belih, a kada je stigla ponuda da se pridruži voljenom klubu nije imao dilemu.

- Pa, veliki sam navijač Partizana i, ništa drugo. To sam mnogo puta rekao, nema ništa više, prosto. Mislim da bi svako na mom mestu, u ovakvoj situaciji bio upravo ovakav. Kakav uostalom da budem kada mi se ukazala prilika da igram za klub koji najviše volim otkada znam za sebe. Samo radim ono što znam najbolje što mogu.

Crno-belima su ostala još četiri meča do kraja ligaškog dela ABA lige, a raspored nije nimalo lak.

- Čak i ne računajući Zvezdu, nemamo lak raspored (Mega, Zadar, Budućnost). Ali smo u solidnoj formi, koja sigurno nije još ona sto odsto. Ako pričamo samo o ABA ligi, vezali smo relativno dosta pobeda. Znajući kako treniramo, ne vidim razlog da ne nastavimo uzlaznom putanjom.

Zato i nečudi to što Pavlović insistira da je pobeda nad Zvezdom veoma bitna.

- Uveliko se spremamo za taj duel. Da ne trošim reči koliko je važno, ali i koliko je svaki taj meč specifičan. I, što se skoro nikada ne zna na čiju stranu će da prevagne. Kao što nema ništa milije nego kada dobiješ večitog rivala. Prosto i teško, što je uvek veliki izazov - zaključio je Pavlović.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.