PEJDŽ IDE U ZVEZDU? Iz Partizana stigao ekspresan odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 12:06

PEJDŽ IDE U ZVEZDU? Iz Partizana stigao ekspresan odgovor

Crno-beli jasni.

U Partizanu se ne obaziru na informacije da bi Markus Pejdž mogao da pojača Crvenu zvezdu. Američki bek potpisao je nedavno novi ugovor do 2022. godine, a crno-beli su na indirektan način otkrili šta misle o celoj situaciji.

U prva tri kola Superlige najefikasniji tim je Spartak sa 10 golova, a upravo Subotičani večeras (19.00) gostuju Zvezdi na Marakani. Opklada GG3+ nosi kvotu 2,15, a kombinazzija 1&3+ 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Zvezda - Spartak.

Partizan je na svom Tviter nalogu obelodanio brojeve koje će igrači nositi u narednoj sezoni, a broj 5 je rezervisan za starog vlasnika – Pejdža.

Novajlija Nemanja Dangubić će nositi broj 6 kao i tokom boravka u Crvenoj zvezdi, a povratnik Stefan Janković je dobio “osmicu”.

Crno-beli su jutros potvrdili svoje brojeve na dresovima za takmičarsku sezonu 2020/21#KKPartizan #ABALiga #7DaysEuroCup pic.twitter.com/Yk8Qu0tF3m

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) August 14, 2020

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.