Određeni parovi osmine finala

Izvor: RTS, 28.Okt.2010, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određeni parovi osmine finala

Finalisti prošlosezonskog plej-ofa državnog šampionata u odbojci odbojkaši kragujevačkog Radničkog i novosadske Vojvodine, igraće u osmini finala Kupa Srbije protiv Đerdapa, odnosno Borca iz Starčeva, odlučeno je žrebom u beogradskom hotelu "M".

Oba naša najuspešnija kluba u prošloj sezoni gostovaće u mečevima osmine finala, koji su na programu 9. i 10 novembra, a očekuje se da publika u Kladovu i Starčevu vidi kvalitetnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbojku.

Crvena zvezda će "na noge" drugoligašu Novom Pazaru, a Partizan će odmeriti snage sa beogradskim Železničarom.

U ostalim susretima osmine finala našeg najmasovnijeg takmičenja sastaju se u Beogradu Obilić i Spartak Ljig, u Nišu Niš i Smederevo, u Staroj Pazovi Jedinstvo i Mladi radnik i u Subotici Spartak i Ribnica.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.