Ninkov prognozira 2:2 na JNA

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninkov prognozira 2:2 na JNA


Prvi od dva polufinalna meča je u sredu, međutim, Pavle Ninkov, kapiten Crvene zvezde, ne očekuje da sve bude rešeno uz Humskoj. Desni bek, šta više, veruje da će duel najvećih rivala, kao i uvek biti neizvestan.
- Derbi kao derbi, uvek donosi neku neizvesnost – napomenuo je Ninkov.- Verujem da će biti težak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << duel, a neka bolji pobedi.
Stranci su u poslednje vreme obeležavali derbi susrete, Tejgo i Adija bi ovog puta mogli da budu najveća opasnost iz Partizana, ali iskusni desni bek veruje da se neće naigrati.
- Tejgo je ušao u seriju golova, imaćemo težak zadatak, ali verujem da možemo da zaustavimo, ne samo njega, nego i ostale igrače Partizana.
Iako je reč o velikoj utakmici, Ninkov kaže da mirno spava.
- Nema razloga za nesanicu. Jeste da je reč o specifičnoj utakmici, ali i za nju se pripremam kao i za sve druge. Mirno spavam, a videćemo kako će biti u sredu uveče.
Zvezdi u prvom meču možda odgovara i remi, mada je cilj, svakako, pobeda.
- Bilo bi dobro da pobedimo, ali ako već mora da bude remi, neka bude 2:2. Vrlo je značajno da postignemo gol u gostima, po mogućstvu i dva. Naravno, probaćemo da savladamo komšije, jer to je cilj u svakoj utakmici.
Optimizam nije bez osnove, crveno-beli su zabeležili tri pobede u prolećnom delu sezone, igrajući iz meča u meč sve bolje.
- Nadam se da ćemo najbolju igru od starta proleća prikazati baš na stadionu u Humskoj. Dobro, zaista, funkcionišemo, odlična je atmosfera, što je dobar preduslov za uspeh.
Motiv više biće, svakako, činjenica da Zvezda nije savladala najvećeg rivala već tri godine.
- Ne osećam zbog toga pritisak, već veliki motiv. Vreme je da pobedimo – konstatovao je Pavle Ninkov.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ne pretimo, ovo je tek prvo poluvreme

Izvor: Danas, 15.Mar.2011

Treneri Partizana i Crvene zvezde, Aleksandar Stanojević i Robert Prosinečki, rekli su svoje - večiti rivali će spuštenog garda krenuti u borbu za finale Kupa Srbije. Poslednju reč daće, ipak, igrači. Od njih najviše zavisi da li će večerašnji komšijski duel zaista biti otvoren i efikasan...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.