Napredak dobio novog trenera

Izvor: JavneVesti.com, 16.Jan.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak dobio novog trenera

Uprava Napretka brzo pronašla zamenu Nenadu Milovanoviću.

Uprava FK Napredak očigledno spremna za svaku situaciju, u najkraćem roku pronašla zamenu Nenadu Milovanoviću na mestu šefa sručnog štaba. Izbor je pao na bivšeg kormilara Voždovca Nenada Lalatovića koji će zvanično sutra biti predstavljen na konferenciji za novinare u prostorijama kluba. Lalatović je nlad i prespektivan trener koji je sa novosadskim proleterom došao do samih vrata JSL, a sa Voždovcem pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << Zvezdu i žestoko oštećen protiv Partizana doživeo neuspeh. Hrabar potez da se ekipa u ovakvom trenutku poveri mladom stručnjaku sigurno očekuje podrobno obrazloženje. kako će Lalatović kormilariti brodom sa malobrojnom i većinom neiskosnom posadom i da li će mu prvi oficir u liku Radomira Kokovića biti na raspolaganju, videćemo i čuti već sutra.
Napretkov brod je više puta izbegao torpedovanje, ali je sada upao u žestoku oluju. Hoće ll ga novi kormilar izvući na mirno more i uvesti u sigurnu luku, veliko je pitanje koje se nadvija nad kruševačkim ponosom. Sada više nema mesta improvizaciji, doveden je mlad trener, moraju mu se dovesti kvalitetna pojačanja kako bi mogao mirno da pripremi ekipu. treba pojačati stručni štab sa iskusnim kondicionim trenerom koji će maksimalno fizički spremiti tim. Jedino za šta ne strhujem, to je odbrana. Lalatović je bio odličan štoper i oba tima koja je vodio odično su igrala odbranu. Neće, doduše, više imati Babovića na levoj strani ali Trujić je pokazao da to neće biti problem.
Mora da Dimitrova vrati u kolosek kojim je pošao par utakmica pred ovu zimsku pauzu. Mora više da koristi, pre svega Nikolu Miloševića i Miloša Vulića a na uštrb Bajića. Moj predlog Lalatoviću glasi jedostavno Vulić i N Diyae pod patronat Vaska Guneva koga bi naravno uprava vratila u klub, a Regana,ako ostane, i Nikolu Miloševića Kojičiću na dril. Za sledeće prvenstvo neće vam trebati igrači na tim pozicijama, jer ćete dobiti kompltne, sazrele i tehnički obučene mlade igrače. A što se tiče tog kondicionog trenera, sa njim može biti sklopljen ugovor na tri meseca. Ali, šta ja kao laik mogu da znam o tome, zar ne?
 

Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Lalatović preuzeo ekipu Napretka!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2014

Dosadašnji trener Voždovca Nenad Lalatović imenovan je za novog šefa stručnog štaba kruševačkog Napretka.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.