IZ REALA I BARSE U ZVEZDU? Makedonska veza dovodi braću na Marakanu, a bili su na korak od Partizana

Izvor: HotSport.rs, 27.Dec.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ REALA I BARSE U ZVEZDU? Makedonska veza dovodi braću na Marakanu, a bili su na korak od Partizana

Već nekoliko godina u nazad ovdašnja javnost ima priliku da sluša hvalospeve o braći Babunski, sinovima legende makedonskog fudbala Bobana Babunskog.

Poslednja u nizu vesti je da se David i Dorian Babunski nalaze na radaru Crvene zvezde i da bi u junu mogli da pojačaju, sada je već izvesno novog šampiona Srbije.
Braća Babunski su bili članovi mladih timova Reala i Barselone odnosno prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su omladinske škole ovih klubova. David igra za Barselonu B i najboolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veziste, dok je Dorian klasični napadač i trenutno je čaln Fuenlabrade koju trenira Fernando Morijentes.

Prema saznanjima do kojih su došle Novosti već je uspostavljen kontakt menadžera koji zastupaju interese mladih fudbalera i čenika kluba iz Beograda, a samo lepe reči o njima Zvezdanu Terziću i Draganu Džajiću su imali da kažu članovi zlatne generacije Crvene zvezde Ilija Najdoski i Darko Pančev.
Ideja je da 19-godišnji Dorian i dve godine stariji David narednog leta dođu na Marakanu i pokušaju a se izbore za mesto u timu koji će jurišati na plasman u Ligu šampiona.
Podsećamo da je tokom letnjeg prelaznog roka malo nedostajalo da braća Babunski pojačaju Partizan, ali se tada sve završilo na priči.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.