ILIEV OPTUŽIO ZVEZDU: Crveno-beli su namerno povredili Sumu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 20:10

ILIEV OPTUŽIO ZVEZDU: Crveno-beli su namerno povredili Sumu?

Teške reči nekadašnjeg sportskog direktora Partizana.

Svoje viđenje utakmice Partizana i Crvene zvezde (1:1) dao je i Ivica Iliev, a posebno je komentarisao situaciju u kojoj je Seku Sanogo povredio Sejdubu Sumu.

Vrlo zanimljiv meč očekuje nas večeras (21.00) u Premijer ligi - Lids Marsela Bijelse čeka Vulverhempton, koji ima izuzetan tim, ali nije otvorio sezonu onako kako je želeo. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je 2,60, na iks 3,20, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Vulverhempton.

- Prošlo proleće kada smo igrali na njihovom stadionu Suma je dobio žuti karton i posekotinu od 20 centimetara na potkolenici, a pauza je trajala skoro dva meseca dok se nije potpuno oporavio. Na istom derbiju su Sadiku polomljena rebra. Onda u nedelju odmah se se moglo primetiti da igrač Zvezde ide na to da opet onesposobi Sumu i kada je uspeo utakmica je dobila drugačiji tok. Po svemu kako se derbi razvijao i kako je bila postavljena taktika, mislio sam da će lagano otići u 3:0 za nas - ističe Ivica Iliev za "24sedam.rs".

Nastavio je u istom ritmu.

- Šteta, velika šteta. Sprečeni smo da pobedimo, a izgubili smo i Sumu za neko vreme. Očigledno da to postaje praksa - prebiješ Sumu, pa kad ga onesposobe nateraju nas i da značajno menjamo igru. Svuda u svetu se štite majstori, samo je kod nas dozvoljeno da biješ nekažnjeno najboljeg igrača protivničkog tima. Zato nam je liga ovakva, kakva jeste - kaže nekadašnji fudbaler Partizana.

Ima viđenje i situacije kod penala.

- Nije bilo kornera koji je prethodio dosuđenom penalu, a bilo je i povlačenje Katajia. Međutim, na sve se to moglo i da računa, ali Jojić nije smeo da im da povod za penal. Bespotrebno povlačenje u situaciji kada postaje jasno da će lopta biti naša i da nema opasnosti za Stojkovića. Idemo dalje! Evropa je ponovo videla kako naše dete Filip Stevanović pravi razliku na terenu. Žao mi je što nam pojačanje Bajebek i Holender nisu mogli da debituju. Sa takvim igračima u špicu biće dosta toga drugačije u nastavku prvenstva - zaključio je Iliev.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.