IFFHS: Spartak ZV ispred Zvezde!?

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IFFHS: Spartak ZV ispred Zvezde!?

Partizan je i dalje najbolje rangirani srpski klub na listi Međunarodnog zavoda za fudbalsku istoriju i statistiku (IFFHS), a zanimljivo je da se subotički Spartak prema nekom merilu našao ispred Crvene zvezde.

Partizan je u odnosu na prošli mesec napredovao za jedno mesto i sada je 61. na svetu, sa 148 bodova. Zato su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << komšije doživele drastičan pad, i sa 288. mesta skliznule na 310. poziciju, od 350. klubova, koliko ih se nalazi na listi.

Partizan ispred Zvezde

Partizan blizu najboljih 100

Spartak Zlatibor voda je za devet pozicija bolje plasiran od crveno-belih i zauzima 301. mesto sa 73 boda! Zvezda, inače, ima 72 boda i deli to mesto sa Deportivom Huankajom iz Perua, Maratonom iz Hondurasa, Portsmutom, La Korunjom i Al Vahdom iz Emirata.

Što se tiče vrha liste, Inter vodi sa 303 boda, slede Barselona (297), Bajern (262), Čelsi (238), Liverpul (237), Estudijantes La Plata (233), Real Madrid (222)...
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Fudbal,   Subotica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IFFHS: Real se vratio u top 10, Spartak sad ispred Zvezde?!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2010

Za mnoge iritirajuća, lista najboljih klubova sveta koju svakog meseca objavljuje Međunarodni institut za fudbalsku istoriju i statistiku (IFFHS) i ovoga puta ima svojih ''bisera''.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.