EK - Loša vest iz Ulma, dodatni pritisak za Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Loša vest iz Ulma, dodatni pritisak za Zvezdu

Crveno-beli i dalje drže sve u svojim rukama, ali će nakon ishoda večerašnjeg meča u Ulmu biti pod pritiskom tokom sutrašnje utakmice sa Brešom.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s zakomplikovali su sebi život vezanim porazima u Evrokupu, pa su dva kola pre kraja došli u poziciju da strepe za plasman u sledeću rundu.

Nakon večerašnjeg duela u Ulmu u kojem je istoimeni klub slavio protiv Andore rezultatom 88:80 (22:19, 21:24, 23:18, 22:19) Zvezda će u sutrašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meč sa Brešom ući sa velikim pritiskom.

Andora je uprkos porazu obezbedila plasman u Top 16 jer je izgubila sa 8 poena razlike, a Ulm je pobedom ostao u igri za plasman dalje i čeka vesti iz Beograda.

Bivši košarkaš Partizana Patrik Miler bio je najefikasniji u trijumfu Ulma. Miler je ubacio 20 poena i upisao 3 skoka, a najveću podršku pružili su mu Per Gunter (12 pts, 2 sk, 2 as) i David Kremer (12 pts).

U ekipi Andore 17 poena Dilana Enisa, a Šejn Vašington je ubacio tri manje.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROKUP: Osveta je jelo koje se servira hladno, Partizan trijumfovao u Francuskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018

Crno-beli slavili u neizvesnoj završnici...Košarkaši Partizana revaširali su se za poraz u Beogradu Asvelu, pošto su u Francuskoj pobedili sa 78:75 (17:12, 20:20, 19:25, 22:18) i tako došli do treće pobede u Evrokupu i sačuvali šanse za plasman u narednu rundu. Pejdž, Lendejl i Nikolić su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.