Đurić ogorčen: Savez nagradio Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2011, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić ogorčen: Savez nagradio Zvezdu

Zatečen i ogorčen je predsednik Partizana Dragan Đurić odlukom Disciplinske komisije FSS.
- Sramota, bruka, bezobrazluk... Nisam mogao da verujem kad su mi javili zaključke sa sastanka. Ovo je veliki problem Fudbalskog saveza Srbije. Dešavanja na Marakani bila su slična onima iz Đenove 2010, ako ne i gora, a Crvena zvezda je, kao organizator meča, maltene nagrađena. Naši fudbaleri su bili žrtve na derbiju, nisu mogli u svlačionicu u poluvremenu, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je gorelo od baklji, topovskih udara, petardi, a ovakvom odlukom ispada da je domaćin zaradio pohvale. Ovo je prava premija Crvenoj zvezdi – grmeo je Dragan Đurić.
Prvi čovek Partizana je podsetio na odredbe u paragrafima.
- Pravilnikom je zaprećena kazna od jedne od šest utakmica bez prisustva publike, a samo meč pred praznim tribinama znači da je Zvezda dobro odradila posao – ironičan je Đurić.
Zatim je prokomentarisao kaznu crno-belima.
- Osuđujem ponašanje naših navijača, ali se pitam kako je moguće da su uopšte uneli pirotehniku na stadion Crvene zvezde. I u tom slučaju zakazao je organizator. A FSS je za takav postupak okrivio gostujući klub. Da čovek ne poveruje.
Na kraju, Đurić se zapitao:
- Šta će biti sledeći put? Da li se ovakvim odlukama ohrabruju huligani? Ko će da odgovara ako na narednom derbiju stradaju igrači?
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić ogorčen: Savez nagradio Zvezdu

Izvor: Utakmica.rs, 06.Dec.2011

Zatečen i ogorčen je predsednik Partizana Dragan Đurić odlukom Disciplinske komisije FSS. - Sramota, bruka, bezobrazluk.. Nisam mogao da verujem kad su mi javili zaključke sa sastanka. Ovo je veliki problem Fudbalskog saveza Srbije. Dešavanja na Marakani bila...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Đurić: Savez je nagradio, a ne kaznio Zvezdu!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2011, 12:16

Predsednik šampiona ogorčen odlukom Disciplinske komisije FSS po kojoj su crveno-beli posle derbija kažnjeni sa milion dinara i jednim mečom bez publike.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.