Dejo Radonjić kao dežurni krivac... (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejo Radonjić kao ''dežurni krivac''... (foto)

Kao po nepisanom pravilu, kada Zvezda izgubi, a protiv Partizana to je najbolnije, odmah se upire prstom u trenera Radonjića.

Ni večerašnji poraz nije izuzetak po tom pitanju.

Odmah po okončanju treće finalne utakmice plej-ofa, koju je Zvezda izgubila pred svojim navijačima sa 75:72, na društvenim mrežama su primetne nove kritike na račun trofejnog trenera crveno-belih koji je posle tri trofeja u prošloj, ove sezone doveo Zvezdu na prag duple krune, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već osiguran plasman u novu sezonu Evrolige.

Ali, kad se izgubi od Partizana, svi trofeji i uspesi se, izgleda, brzo zaborave...

Ugušio je Radonja Milera, tvrdoglavo forsirajući Luku na početku svake utakmice. A kapiten je jako loš u celoj seriji. #kkcz

— Raoul Duke (@Raoul_Duke_TW) June 7, 2016
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.