Bili Beron KONAČNO OTKRIO zašto je napustio Zvezdu, a onda je imao šta da kaže i o KORACIMA protiv Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 17:11

Bili Beron KONAČNO OTKRIO zašto je napustio Zvezdu, a onda je imao šta da kaže i o KORACIMA protiv Partizana

Amrikanac ostavio dubok trag u Beogradu.

Bili Beron je posle dve uspešne sezone napustio Crvenu zvezdu i prešao u ruski Zenit. I pored sjajnih partija u crveno-belom dresu kojih je bilo “za izvoz”, navijači će ga uglavnom upamtiti po poenima za titulu šampiona Srbije protiv Partizana, kojima su prethodili “koraci”, a sudija ih nije svirao.

- Ti koraci i meni su se činili čudnim kao što su izgledali, toliko sam se uzbudio da završim sezonu, pa sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaboravio da driblam, ha-ha. Svakako bismo dobili petu utakmicu, tako da mislim da to nije mnogo promenilo – istakao je Beron za Sport klub.

Amrički bek je objasnio i zbog čega je odlučio da napusti Mali Kalemegdan i preseli se u Rusiju.

- Ekipa mi se čini dobrom, uz to su mi dali finansijski bolji i sigurniji ugovor. Na kraju krajeva, čovek mora da uradi ono što je najbolje za porodicu. Volim Crvenu zvezdu, ali neću igrati zauvek - jasan je Beron.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.