Bez Varde, čeka se Kari

Izvor: RTS, 16.Avg.2011, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Varde, čeka se Kari

Pregovori sa Ratkom Vardom bili u završnoj fazi, ipak, centar Bosne i Hercegovine potpisao za Olimpiju. Odgovor Svetislava Pešića očekuje se do kraja nedelje.

Dolazak Ratka Varde u Crvenu zvezdu bio je jedan od uslova Svetislava Pešića, čijim ispunjavanjem bi iskusni stričnjak seo na klupu crveno-belih. Ipak, poslednje informacije govore da je centar Bosne i Hercegovine već potpisao ugovor sa Olimpijom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Ljubljane.

Varda je poslednje dve sezone odigrao u poljskom Prokomu, a osim Partizana, gde se i afirmisao kao igrač, nastupao je i za NBA timove Detroit Pistons, Vašington Vizards, dok je u Evropi branio boje Olimpije, Apolona, Bešiktaša, Kijeva, madridskog Reala, Menorke, Žalgirisa i Himkija.

Inače Varda je bio na pripremama sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, ali je nacionalni tim napustio nezadovoljan minutažom.

Jedan od uslova Svetislava Pešića nije ispunjen, a očekuje se da do kraja nedelje bivši selektor našeg nacionalnog tima pošalje konačan odgovor Nebojši Čoviću.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.