25 puta sređivala usne, koje samo što ne puknu - želi da izgleda kao lutka FOTO

Izvor: B92, 04.Dec.2021, 09:12

25 puta sređivala usne, koje samo što ne puknu - želi da izgleda kao lutka FOTO

Andrea Ivanova, poznata po brojnim intervencijama na licu, posebno usnama, za sebe tvrdi da ima najveća usta na svetu, a nada se da će joj iduća intervencija napokon dati željeni izgled Bratz lutke

Andrea Ivanova (23) iz Bugarske potrošila je već više od 5 hiljada dolara samo na usne, ali ne staje na tome.

Naime, ima želju da se podvrgne operacijama koje bi trebalo da promene oblik brade i vilice, a koje će platiti oko 500 dolara. Osim toga, planira operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oblikovanja i povećanja jagodica kako bi u potpunosti izgledala kao "Bratz" lutka.

Korekcije na ustima i i njen česta su polemika javnosti:

"Jako mi se sviđaju velika usta i htela sam videti kako će to izgledati na mom licu", rekla je za the Daily Star.

"Imam 25 injekcija hijaluronske kiseline u ustima u ovom trenutku. Nisam izračunala koliko sam novaca ukupno potrošila na njih, a jedna injekcija u Bugarskoj košta 400 leva (oko 200 eura)", dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarka tvrdi da ima najveće usne na svetu i ne planira da prestane sa uvećavanjem

Izvor: B92, 04.Dec.2021

Andrea Ivanova (24) šokirala je svet ogromnim usnama za koje tvrdi da su najveće na svetu,a još veće iznenađenje je što ne planira da prestane sa operacijama...Žena čiji je san da izgleda kao Bratz lutka sprema se za 27. injekciju usana u nadi da će joj se snovi ostvariti. Andrea Ivanova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.