Kozmetički trikovi holivudskih dama: Ovo morate isprobati

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Apr.2023, 15:02

Kozmetički trikovi holivudskih dama: Ovo morate isprobati

Sve imamo kozmetičke tajne koje nam pomažu da brinemo o sebi. Međutim, kozmetički trikovi holivudskih dama su svakako nešto što bismo mogle da uvrstimo u svoju rutinu. Kozmetički trikovi holivudskih dama Holivudske dame imaju svoje trikove za mladalački izgled i većini to i polazi za rukom. Pa, ukoliko želite da se izborite sa starenjem, pokušajte neke od ovih trikova. Jennifer Aniston Nije tajna da Jennifer u svojim pedesetima izgleda fantastično. Često nastaju šale na račun njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << mladolikog izgleda da je verovatno pronašla jabuke za podmlađivanje. Međutim, glumica ima poseban kozmetički trik: Jennifer uvek pre spavanja nanosi vazelin na područje oko očiju. Lady Gaga Lady Gaga ima poseban kozmetički trik. Ona za borbu protiv bora koristi običnu traku. Pomoću traka ona podiže i zateže kožu na problematičnim mestima i pevačica čini se nema problema sa borama.   View this post on Instagram   A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) Scarlett Johansson Scarlett je priznala da joj se zbog umora često pojavljuju crvene mrlje. Međutim, kako glumica često i umorna mora da blista na crvenom tepihu, morala je da pronađe rešenje. Trik je u tome što glumica razredi limunov sok sa vodom i obriše lice. Pre važnih događaja, ona ovo radi pet večeri za redom. Halle Berry Halle je glumica koja podstiče žene da se bave sportom i da vode zdrav način života, ali i da vode račna o svojoj koži. Glumica koristi mlevenu kafu kao piling, a on joj pomaže i u borbi protiv celulita.   View this post on Instagram   A post shared by Halle Berry (@halleberry) Monica Bellucci Monica posebnu pažnju posvećuje svojoj kosi. Ona ne pere kosu više od dva puta nedeljno, a šampone razređuje mineralnom vodom jer smatra da u kozmetičkim proizvodima ima dosta štetnih materija. Osim toga, glumica koristi i maslinovo ulje što čini njenu kosu lepo i svilenkastom. Blake Lively Blake ima kozmetički trik kom je naučila njena majka. Ona pravi masku od majoneza koju nanese na vrhove pre pranja kose. Tako je kosa uvek navlažena i zdrava. Julia Roberts Julia Roberts ima osmeh koji je njena vizit karta. Ispostavilo se da su njeni zubi tako lepi jer ih čisti jagodama. Glumica samelje jagode i stavi ih na česticu i tako opere zube, Potom ih opere sa fluoridnom pastom. Kozmetički trikovi holivudskih dama su poprilično zanimljivi, a čini se i da su veoma korisni. Uvrstite neke od trikova u svoju turinu i uživajte u svom negovanom telu. Frazer Harrison / Staff/GettyImagesEntertainment, Arturo Holmes / GettyImagesEntertainmentThe post Kozmetički trikovi holivudskih dama: Ovo morate isprobati appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kozmetički trikovi holivudskih dama: Ovo morate isprobati

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Apr.2023

Sve imamo kozmetičke tajne koje nam pomažu da brinemo o sebi. Međutim, kozmetički trikovi holivudskih dama su svakako nešto što bismo mogle da uvrstimo u svoju rutinu.. Holivudske dame imaju svoje trikove za mladalački izgled i većini to i polazi za rukom. Pa, ukoliko želite da se izborite sa...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.