Zdravko Čolić posle 25 godina peva u Dubrovniku!

Izvor: Press, 06.Jul.2013, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić posle 25 godina peva u Dubrovniku!

Zdravko Čolić nastupiće u Dubrovniku, posle 25 godina, 9. avgusta u 21 sat na Gradskom stadionu Lapad.
Kako saznajemo iz njegovog menadžmenta, gradski stadion može da primi oko dvadeset hiljada ljudi, koliko se procenjuje da će biti na Čolinom koncertu.
"Iako je iza njega duga karijera, interesovanje publike za njegove nastupe se ne smanjuje. Vreme kao da je za njega prestalo da postoji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Generacije i generacije njegove verne publike koju većinom čine žene, svaki njegov nastup čini jedinstvenim. Prepuna Arena u Zagrebu je već dva puta ugostila ovog izuzetnog umetnika, Arena u Varaždinu je bila premala, Arena u Puli već je jednom bila rasprodata", pišu dubrovački mediji.
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.